Sidor

28 augusti 2010

Om att dansa med slutna ögon och sen snubbla lite.

Mina planer för igår var att vila, ta igen mig och somna tidigt. Men sen fick jag ett sms från Kristian som tyckte jag skulle följa med ut och dansa istället. Och det lät ju faktiskt mycket mycket roligare. Så jag tog ett bad, lyssnade på mina bästa pepplåtar och gjorde mig lite fin. Sen cyklade jag hem till Kristian.

När jag kom fram var det ett gäng med både fina gamla vänner och nya mysiga bekanta som drack shots och öl och allt vad det var. Efter en stund, och några till shots senare, drog vi vidare till ett dansställe där alla är runt arton år gamla och knuffas och inte alltid vet sin gräns för alkoholintag. Men det fanns dansmusik, ett dansgolv och vi. I den supervarma lokalen dansade vi med slutna ögon, viftade med händerna, snubblade till lite ibland, hämtade luft på den kalla verandan och dansade lite till. Jag vill minnas att jag log nästan hela tiden.

Klockan blev två, vi hämtade jackor koftor och väskor, stannade för en bit mat och till slut hamnade jag och Peter hemma hos Kristian igen. Jag tror jag pratade sönder min käke. Man tänker så mycket knasigt när man är full, och man vill ju bara berätta om allt. Men så småningom somnade vi alla tre i Kristians gigantiska säng, med kläder och smink och linser och smycken och allt. Jag vill minnas att jag bara drömde fina saker.

1 kommentar:

Matilda sa...

Vad härligt att du fick en bra kväll!