Sidor

4 november 2012

Paris, mon chéri!


Et voilà! En liten video bestående av 1816 stycken små foton i följd, på våra första dagar i Paris. Och snart kommer det en till liten film. Och bilder. Och berättelser. Och ja, guh, ni kommer typ kräkas på Paris när jag är klar med er. Om man gillar musiken kan jag förresten tipsa om att det är eminenta Britta Persson som sjunger Winter Tour.

7 kommentarer:

Carolina sa...

OOoooo så ljuvligt!
Vad fina ni är båda två! Och boho-charmigt filmat!

lisa sa...

så himla fint och ni är superfina båda två!

min tekopp sa...

Underbart! Man kan bara inte låta bli att älska paris!

Mary sa...

Oh lalalala mon dieu! Vad fint!

Malin Aurora sa...

Åh jisses så fint!

Dan sa...

Vad snyggt komponerat! Vilken härlig illusion det blev! Precis på samma sätt som rörliga bilder såg ut förr i tiden, fast det här var i färg.

aliciasivert sa...

Alltså det har tagit mig så LÖJLIGT lång tid att se den här filmen - men allt som innebär ett pausande av min musik måste övervägas noga. Hur som helst är jag glad att jag satte stopp för Captain Beefhearts galande ett ögonblick och såg din sammanställning av de första pariserdagarna, för oh boy vad jag ser fram emot att kräkas på allt vad Frankrike heter när du är klar med mig!

Fin film som kombinerar det turistiga äventyrandet med det genuina upplevandet helt bra. Gillar de små detaljerna du fångat, som skorstenen vid 0:48, säckarna vid 2:11, kyrkofönstret inifrån och utifrån i slutet, alla kaffestunder och fina bilder på din karls ryggtavla eller fötter i höstlöv plus att ni SKRATTAR så mycket!

Nästa gång ska jag be att få följa med.