Sidor

4 december 2012

Tjusigt kakel och en very dapper pojkvän

Igår natt kom jag tillbaka till Göteborg efter nästan två veckor i Norrköping. Jag har typ -bara- pluggat, klappat katten, återupptäckt tv-spel, tittat på serier och ätit mat dessa dagar. Några kvällar var dock lite annorlunda.
En kväll blev jag, Jonas och hans syster bjudna på flott middag av Jonas mamma. Vi hamnade på favoritstället i Norrköping - Enoteket. Supergod mat, massor av vin och finaste golvet.
Kunde inte minnas när jag åt så gott senast, det är helt GALET bra mat.
En dag när vi hade besök, stod frukosten framme när vi vaknade. Sen packade vi in oss i en bil och tog en shoppningsväng. Köpte en glasburk och batterier. Mvh /Big Spender.
En helg gick vi ut och träffade fint folk som Maria och Samuel, skrattade tills vi kiknade och turades om att bära min tjusiga sjal från Paris. Jonas är så väldigt very dapper att jag storknar.
Men nu är jag hemma i Göteborg och spenderar de sista veckorna i min fina andrahandslägenhet. Hemtentan är äntligen klar och inlämnad, nu är det bara lugnplugg, julpepp och nyårspepp kvar på året!

4 kommentarer:

lisa sa...

fina ni! jättefin sjal! =)

Emma sa...

Fina bilder tycker jag!

ia sa...

åh de där golven påminner mig om Indien (som jag precis kom hem ifrån), där finns det mycket fina kakelgolv. borde införas på fler ställen i Sverige! :)
och ja, som ovanstående: fina bilder! /ia.

Vicky sa...

golvet!!! åå.