Sidor

20 januari 2012

Om sextio dagar genom mobilen

Julen firades för första gången i mitt liv utan min familj, vilket var lite märkligt. Men jag fick fira med Jonas familj och fick ha julgran hemma hos mig för första gången! Innan nyår åkte vi till värmlandsskogarna och tog igen med bebisgos, matkalas och paketklämmande.
Jag hann med en kort liten filminspelning i ett gammalt slott utanför Linköping. Kallt kallt kallt var det, eftersom slottet saknade värme, vatten och el. Men hade riktigt roligt med det mysiga lilla filmteamet.
Jag och Jonas förberedde oss för det stora nyårskalaset. Vi fick i uppgift att laga förrätten..
..och styra upp bordsplaceringen.
Sedan blev det äntligen nyår! Trerättersmiddag med mina 25 närmsta vänner. Åh.
Efter det åkte jag nästan direkt till Stockholm för att jobba som sminkassistent på en hemlig filminspelning med min vän Tamina. Förutom den pinsammaste arbetsskadan någonsin (en träflisa i.. ehm. stussen) så var det en fantastisk vecka.
När jag inte var på filminspelningen var jag Taminas lilla hausfrau i Högdalen, här förbereder jag det kulinariska underverket wraps. Direkt efter Stockholm swoschade jag hem till Norrköping för att sminka demoner och äckliga sår på Jonas filminspelning i ett mysigt och inte alls dödskallt parkeringshus.
Och nu har jag äntligen lite helg!

2 kommentarer:

David sa...

Tack så mycket! Norrköping är nästan min hemstad så jag kommer dit med jämna mellanrum, men det känns bra att jag är välkommen! haha.

maja. sa...

åh tack du!

vilken mysig blogg du har.